VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Sonar bestaat 1 jaar: Speel op Valkhof Festival in Nijmegen!

Sonar bestaat 1 jaar: Speel op Valkhof Festival in Nijmegen!

Groot feest bij Poppunt Overijssel en Poppunt Gelderland, want Sonar, het Nederlandse zusje van ons eigen VI.BE platform bestaat 1 jaar. En jij kan mee vieren!

03.04.24

Nieuws

Time flies when your having fun! Het lijkt nog maar pas geleden dat Sonar, het Nederlandse zusje van VI.BE platform, lanceerde. Gebouwd op de technologie achter VI.BE platform, wist Sonar in Overijssel en Gelderland al 1400 bands, dj’s, producers en acts en 200 organisatoren verder te helpen. Een kickstart dus voor onze noorderburen, en dat vieren ze deze week met een heuse feestweek. En daar kan ook jij mee van profiteren!

Voor het eerst in de geschiedenis van VI.BE platform en Sonar ontstaat er namelijk een heuse uitwisseling tussen kansen. Op VI.BE platform kan je je vanaf nu inschrijven om kans te maken op een speelplek op het fantastische Valkhof Festival in Nijmegen, naast namen als Loverman, Chalk, Meltheads en Kneecap. Een unieke kans om jezelf te gaan tonen op een van de strafste festivals van Nederland. Nederlandse acts maken via Sonar dan weer kans om deze zomer op het al even fantastische Boomtown te spelen, bij onze Gentse vrienden van Democrazy. 

Een verjaardagsfeest met prachtige cadeaus dus. Op naar nog vele jaren Sonar!

Sabam mei

Reclame